Een overvloed aan groenten uit eigen moestuin!

Leer hoe je zelf verse groenten kunt kweken en geniet van de heerlijke smaak van vers geoogste groenten. Deze online moestuincursus biedt een stap-voor-stap gids om je eigen moestuin te beginnen, ongeacht je voorkennis of ervaring. Je wordt stap voor stap begeleid d.m.v. praktische video's. Ontdek hoe je in enkele maanden een volwaardige moestuin aanlegt en bespaar geld terwijl je gezonder eet. Ga nu aan de slag en wordt een moestuintuin expert in no-time!

Rosalie Stap

De cursus heeft heel goed geholpen. Heel handig vind ik de planningtool waarmee je in een oogopslag kan zien wat je teelt in de verschillende bedden en wanneer je moet zaaien en planten en wanneer je kunt oogsten. De cursus is heel praktisch en door de filmpjes makkelijk te volgen.maken. Heel fijn!

Simone van der Worp

Ik was heel erg op zoek naar een manier om na een paar tegenslagen weer gemotiveerd met mijn moestuin aan de slag te gaan zonder dat het teveel tijd kost. Deze cursus heeft me veel dingen geleerd en ook vooral geleerd om alles te plannen. Dit zorgt voor veel rust, het kost minder tijd en dat voelt goed. Het is een fijne cursus die ik iedereen aanraad!